Wie zijn wij

Voetbaltrainer Rudy Jansen

John de Vries, DVSNBijna ieder kind droomt om later een beroemde voetballer te worden en betaald voetbal te spelen. Ik heb het voorrecht gehad om dat meerdere jaren te mogen doen. Met veel plezier heb ik die jaren in het betaalde voetbal beleefd en mooie tijden mee gemaakt.

Tot op de dag van vandaag is voetbal nog steeds mijn passie. De ervaringen, de trainingen, de lessen, ze vormen je als persoon. Met DVSN wil ik door middel van het enthousiasme, de kennis en de passie voor het voetbal, de jeugd enthousiast maken voor het spel en hen de mogelijkheid bieden om met mijn ervaring het maximale uit hun zelf en hun talent te halen. Om te leren, moet je oefenen en om te oefenen heb je discipline nodig, maar zonder plezier bereik je niets.

Bij DVSN zullen daarom discipline en plezier ten allen tijden samen gaan. 

Voetbaltrainer John de Vries

John de Vries, DVSNZelf liep ik al als 5 jarige op het voetbalveld van VVO 65 uit Overvecht en ging al vrij snel naar DSO in Utrecht. Daar heb ik heel wat jaren op een redelijk nivo met heel veel plezier gevoetbald en ontzettend veel geleerd van gediplomeerde trainers.

Na het behalen van diverse diploma,s waaronder TC3 ben ik e afgelopen jaren actief geweest als jeugdtrainer van diverse leeftijden bij Geinoord en de afgelopen 2 jaar ben ik actief geweest als assistent bij Geinoord 1. Nu maak ik een onderdeel uit van de trainersstaf van Fc Utrecht 0.16 onder leiding van Rudy Jansen.

Voetbal is voor mij een groot hoofdstuk geworden in mijn leven en ik probeer met heel veel plezier en enthousiasme de jeugd alle basisbegrippen binnen het voetbal bij te brengen.

Met het opstarten van DVSN hopen wij de jongere spelers nog beter te ontwikkelen zodat zij later kunnen terug kijken op een leuke maar vooral leerzame tijd tijdens hun jeugdperiode binnen het voetbal.